Ξενώνες Φάμπρικα

Ξενώνες Φάμπρικα

Fabrica Houses

Latitude:  35.405876

Longitude: 24.203947

Get directions

Πως θα έρθετε:

Το χωριό Βάμος απέχει 29χλμ. από την όμορφη πόλη των Χανίων. Η πόλη του Ρεθύμνου απέχει μόλις 32χλμ. και η απόσταση μεταξύ της πρωτεύουσας της Κρήτης, του Ηρακλείου και του Ξενώνα Φάμπρικα είναι περίπου 112χλμ.

  • Το χωριό Βάμος απέχει 29χλμ. από την όμορφη πόλη των Χανίων. Η πόλη του Ρεθύμνου απέχει μόλις 32χλμ. και η απόσταση μεταξύ της πρωτεύουσας της Κρήτης, του Ηρακλείου και του Ξενώνα Φάμπρικα είναι περίπου 112χλμ.
  • Σπίτια Φάμπρικα: ο ξενώνας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού δίπλα στο Τουριστικό Γραφείο και κοντά στην τοπική ταβέρνα.
  • Αγρόκτημα Φάμπρικα: όταν φτάσετε στο Βάμο, ακολουθήστε το δρόμο προς το τέλος του χωριού (θα δείτε το σχολείο και την τράπεζα). Στρίψτε αριστερά και οδηγήστε μέχρι τη διασταύρωση. Συνεχίστε ευθεία στον μικρό δρόμο. Η είσοδος της αυλής είναι ακριβώς μπροστά σας!
  • Αγρόκτημα Φάμπρικα: από Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο: φτάνετε στο Βάμο μέσω της ανατολικής εισόδου, οπότε συναντάτε το σχολείο και την τράπεζα. Στρίψτε δεξιά και συνεχίστε στο σταυροδρόμι. Συνεχίστε ευθεία στον μικρό δρόμο. Η είσοδος της αυλής είναι ακριβώς μπροστά σας!