Ομαδικά ταξίδια

Η βάση σας για να εξερευνήσετε

Όποια και αν είναι η αιτία του ταξιδιού σας, οι ξενώνες μας βρίσκονται σε ιδανικές τοποθεσίες για ομαδικές εκδρομές, με πολλές δραστηριότητες και εξορμήσεις σε αξιοθέατα στην πόρτα τους. Οι ομαδικές εκδρομές προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσετε τον ελληνικό πολιτισμό, να δείτε μια σειρά από αξιοθέατα και ακόμη και να ασχοληθείτε με νέες γλώσσες.

Οι ξενώνες νέων στην Ελλάδα απευθύνονται σε ομάδες όλων των ειδών: σχολικές ομάδες που συμμετέχουν σε πολιτιστικά ταξίδια, ομάδες εθελοντών για την οικολογία, φίλους της περιπέτειας με μηχανές, ομαδικά ταξίδια στην ύπαιθρο και αγροτουριστικές δραστηριότητες, φίλους της ιστιοπλοϊας ή ακόμη και ομάδες οινογευστών.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων για ομάδες που ενδιαφέρονται για πολιτιστικά ταξίδια σε ιστορικές πόλεις με εκπληκτικούς αρχαιολογικούς χώρους, ζωντανές πόλεις της τέχνης και του θεάτρου, αγροτικές περιοχές, χαλαρωτικές παραλίες ή περιπετειώδη ορεινά θέρετρα. Όπου κι αν επιλέξετε να πάτε, οι ξενώνες μας είναι ασφαλή, ποιοτικά και οικονομικά ορμητήρια για ομάδες, από τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε τον τόπο που επισκέπτεστε.