Ομάδες νέων

Η διασκέδαση και η εκπαίδευση συνδέονται άρρηκτα

Οι εκδρομές δραστηριοτήτων για ομάδες νέων στους ξενώνες μας στην Ελλάδα προσφέρουν την ευκαιρία να δοκιμής νέων δραστηριοτήτων και προκλήσεων, ενισχύοντας παράλληλα την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την αυτοπεποίθηση. Είτε η ομάδα σας ενδιαφέρεται για υπαίθριες δραστηριότητες όπως ιππασία, διάσχιση φαραγγιών, αναρρίχηση, ράφτινγκ ή να φορέσει τα μποτάκια πεζοπορίας και να αξιοποιήσει  στο έπακρο την ύπαιθρο, υπάρχει μια σειρά από τους ξενώνες μας που βρίσκονται σε ιδανικές τοποθεσίες. Και η φύση είναι το μοναδικό μέρος για να μάθετε για τη φύση!

Διαθέτουμε Ξενώνες Νέων σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς, οι οποίοι εξυπηρετούν σχολεία, πανεπιστήμια και προγράμματα ανταλλαγών νέων που θέλουν να αποκτήσουν μια πραγματική εμπειρία, με ποιοτικές υπηρεσίες, οικονομικά προσιτή διαμονή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Υπάρχει τόσο πολλή ζωντανή ιστορία και πολιτισμός στην Ελλάδα για να εξερευνήσετε. Φανταστείτε να διδάσκετε τα παιδιά σας την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, ενώ επισκεπτονται την Βεργίνα, τις Μυκήνες ή την Αρχαία Κόρινθο.  Ή να δώσετε στους σπουδαστές σας μια πραγματική έμπνευση καλλιέργειας, μεταφέροντάς τους σε μέρη που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Βεβαίως η πληθώρα των προγραμμάτων μας για τη νεολαία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα: ιστορικά ή πολιτιστικά διήμερα για νέους, υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, περιβαλλοντικές δράσεις, διεθνείς ανταλλαγές νέων, κατασκηνώσεις θεάτρου και μουσικής ή και απλά κλασικά εκπαιδευτικά αθλητικά ταξίδια... και πολλά άλλα.