Συνδρομή

Γίνε μέλος - Ζήσε την κοινότητα

Όταν εμφανίστηκαν οι πρώτοι ξενώνες νέων στους ταξιδιώτες, μια σημαντική ιδέα μπήκε στο προσκήνιο: οι νέοι έπρεπε να ανακαλύψουν τον κόσμο, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους και τις οικονομικές τους δυνατότητες. Αυτή η προσέγγιση ουδέποτε έχασε κάτι από τη γοητεία της. Αντίθετα, η εμπειρία να ζήσει κάποιος μέσα σε μια κοινότητα και να διευρύνει τους ορίζοντές του, μέχρι και σήμερα συναρπάζει ανθρώπους σε πέντε ηπείρους και ειδικά στην Ελλάδα.

Μοναδικότητα, βιωσιμότητα, ποικιλομορφία και κοσμοπολιτισμός: αυτές είναι μερικές από τις αξίες που αντιπροσωπεύει ο Σύλλογος Ξένωνων Νέων Ελλάδας. Αυτές οι αξίες είναι οι βάσεις μας, αυτό που είναι σημαντικό για εμάς. Συχνά παρουσιάζεται σε μικρά πράγματα, στη χρήση βιώσιμων οικοδομικών υλικών, σε προγράμματα για ομάδες νέων και οικογένειες, στην επιλογή τοπικής κουζίνας ή σε κανόνες κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

Πες λοιπόν ΗΙ στην Ελλάδα

Οι Ξενώνες Νέων μας είναι ανοιχτοί σε όλους, χωρίς όριο ηλικίας: άτομα και οικογένειες, ομάδες ταξιδιωτών ή ομάδες νέων. Για τους Ξενώνες Νέων Ελλάδας δεν υπάρχει ο περιορισμός "μόνο για μέλη". Ωστόσο, η κάρτα μέλους προσφέρει τουλάχιστον 10% εξοικονόμηση στο κόστος της διαμονής σου στην Ελλάδα και σε 4.000 μοναδικούς ξενώνες σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η συνδρομή είναι μια δωρεά σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό, επομένως κάθε μέλος συνεισφέρει, συντηρεί και υποστηρίζει το έργο των Διεθνών Ξενώνων Νέων. 

Όντας κάτοχος κάρτας του Συλλόγου Ξενώνων Νέων Ελλάδας ή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Hostelling International, όχι μόνο ανοίγουν οι πόρτες στο μεγαλύτερο δίκτυο ξενώνων νέων παγκοσμίως, αλλά υπάρχουν και οφέλη για ψυχαγωγία, μουσεία, πολιτισμό και πολλά άλλα. Έτσι, αν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο ή απλά σε κοντινά μέρη, βεβαιώσου ότι έχεις μαζί σου την κάρτα μέλους HI.

Ετήσια συνδρομή κάρτας μέλους ΗΙ:

  • Νέοι (μέχρι 27 ετών): 7 €
  • Ενήλικες (27+) ή Οικογένεια: 20 €
  • Ομάδα: 40 €

Ηλεκτρονική Κάρτα Μέλους (eMembership)

Απόκτησε μια ηλεκτρονική κάρτα μέλους 12 μηνών στο hihostels.com. Αυτή η κάρτα σου δίνει τη δυνατότητα διαμονής σε οποιονδήποτε ξενώνα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ξενώνων Νέων με τουλάχιστον 10% έκπτωση, σε σύγκριση με ένα μη μέλος. Η προσωπική ηλεκτρονική κάρτα μέλους για κινητά ισχύει για το έτος αγοράς καθώς και το επόμενο ημερολογιακό έτος. Με εξαίρεση κατόχων οικογενειακής κάρτας μέλους, οι κάρτες μας είναι προσωπικές και συνεπώς κάθε μέλος θα πρέπει να έχει τη δική του κάρτα για να επωφεληθεί από την έκπτωση. Για την έκδοση καρτών για ομάδες παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τον Σύλλογο Ξενώνων Νέων Ελλάδας.