Στοιχεία έκδοσης

Υπεύθυνοι για το περιεχομένο του higreece.gr

Σύλλογος Ξενώνων Νέων Ελλάδας


Γραφεία
Σύλλογος Ξενώνων Νέων Ελλάδας
20200 Κρυονέρι Κορινθίας
Ελλάδα
Τηλ: (+30) 27420 51085
E-Mail: info@hostelling.gr


Διευθυντής: Πάνος Πούλος
Διοικητικό Συμβούλιο: Αλέξης Ζαφείρης (Πρόεδρος)

Αριθ. Μητρώου Πρωτοδικείου Κορίνθου 1747
 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Όλα τα περιοχομένα (κείμενα, εικόνες, σχεδιαγράμματα) στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Ξενώνων Νέων Ελλάδας είναι υπό την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η προστασία των δικαιωμάτων ισχύει και για την βάση δεδομένων και για παρόμοιες δομές. Τα περιεχόμενα είναι προσιτά μόνο σε όσους επισκέπτονται στο διαδίκτυο τον ιστότοπο του Συλλόγου Ξενώνων Νέων Ελλάδας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν έξω από τα όρια των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, να διαδοθούν σε οποιαδήποτε μορφή, να επεξεργαστούν ή να διατεθούν σε τρίτους, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του Συλλόγου Ξενώνων Νέων Ελλάδας.

Εγγύηση
Όλα τα στοιχεία αυτού του διαδικτυακού τόπου έχουν ελεγχτεί μα προσοχή. Παρόλα ταύτα η πληρότητα, ορθότητα και επικαιροποίση δεν είναι εγγυημένα. Ο Σύλλογος Ξενώνων Νέων Ελλάδας αποκλείει οποιαδήποτε ευθύνη για ζημιά, που ίσως προκληθεί άμεσα ή έμμεσα μέσω της χρήσης της ιστοσελίδας.

Σύνδεσμοι για άλλες ιστοσελίδες
Ο ιστότοπος www.higreece.gr περιέχει διασυνδέσεις σε ιστοσελίδες τρίτων. Την ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών δεν φέρει ο Σύλλογος Ξενώνων Νέων Ελλάδας .

Προστασία Απορρήτου Δεδομένων
Για τη συλλογή, χρήση και επεξεργασία προσωπικώς αναγνωρίσιμων δεδομένων από τον χρήστη των ιστοσελίδων του, ο Σύλλογος Ξενώνων Νέων Ελλάδας συμμορφώνεται με τους ισχύοντες νόμους για την προστασία απορρήτου δεδομένων και την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Δεδομένων.

 

Υποχρεωτικά στοιχεία με βάση την διάταξη (EE) Ν. 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: παραπέμπουμε στην πλατφόρμα της ΕΕ για την εξωδική διευθέτηση διαφορών online στο: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

Για περαιτέρω ερωτήσεις όσον αφορά πιθανές διευθετήσεις διαφορών είμαστε διαθέσιμοι διαμέσου email.