Ξενώνας Λιμναίο

Ξενώνας Λιμναίο

Guesthouse Limneo

Latitude:  41.1833333

Longitude: 23.238611111111

Get directions

Πως θα έρθετε:

  • Από τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Αθήνας: ακολουθήστε τον αυτοκινητόδρομο προς Σέρρες (μετά την είσοδο στο νομό Σερρών στην πρώτη διασταύρωση (αμέσως μετά τα βουνά και πριν τη γέφυρα στον ποταμό Στρυμόνα), στρίψτε δεξιά προς Ηράκλεια και λίμνη Κερκίνη. Περάστε από τον Λιθότοπο και στρίψτε δεξιά στο φράγμα της λίμνης προς Ηράκλεια, 6 χλμ μετά το σημείο αυτό στρίψτε αριστερά στα Χρυσοχώραφα (εργοστάσιο με τούβλα αριστερά).
  • Με λεωφορείο: Υπάρχουν 3-4 καθημερινές συνδέσεις από τη Θεσσαλονίκη προς Ηράκλεια και Σιδηρόκαστρο, οι οποίες αναχωρούν από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της Θεσσαλονίκης (ΚΤΕΛ νομού Σερρών). Οι Σέρρες έχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων προς Ηράκλεια, ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Αν έρχεστε στην Ηράκλεια με λεωφορείο, θα σας περιμένουμε στο σταθμό. Στο ΚΤΕΛ Σερρών θα δείτε τις ακριβείς ώρες των αναχωρήσεων.
  • Η σύνδεση με το τρένο είναι καλή λόγω των φθηνών εισιτηρίων και ίσως πιο ενδιαφέρουσα, λόγω των συχνών στάσεων στον υγρότοπο. Όποια και αν είναι η κατεύθυνση από την οποία προέρχεστε, είναι εύκολο να κατεβείτε στο Σιδηρόκαστρο. Από εκεί μπορείτε είτε να πάρετε ταξί στα Χρυσοχώχραφα, είτε να σας παραλάβουμε, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.