Ξενώνας Ευ Ζην

Ευεξία

Στο Ευ Ζην μπορείτε να απολαύσετε ήσυχη διαμονή μέσα στο πράσινο τοπίο του δάσους του Μαινάλου. Κατά τη διάρκεια της ανέγερσης του ξενώνα, δόθηκε μεγάλη σημασία στην κατασκευή των σπιτιών με εκτεταμένη χρήση πέτρας και ξύλου.

Περιοχή

Καλώς ήρθατε στο βουνό των θρύλων και των παραδόσεων. Το σπίτι του Πάνα, του θεού των βοσκών (που ήταν μισός άνθρωπος και μισός τράγος) και των Νυμφών. Η φύση, η ιστορία και ο πολιτισμός συναντώνται στο Μαίναλο, έναν τόπο γεμάτο παρθένα φύση, τραχιά τοπία και γραφικά χωριά. Η Βυτίνα είναι το περίφημο χωριό της ορεινής Αρκαδίας. Είναι ένα αριστοκρατικό, όμορφο και ήσυχο καταφύγιο. Τα κτίρια έχουν μια παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το σκηνικό είναι σε φόντο πράσινο. Απέχει μόλις 130χλμ. από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημείο εκκίνησης για τις δραστηριότητές σας.

Λεπτομέρειες

8 επιπλωμένες κατοικίες συνδυάζονται τέλεια με το φυσικό περιβάλλον και σας προσφέρουν άνετη διαμονή με δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια που μοιράζονται το μπάνιο και την αυτόνομη κουζίνα. Διαθέτουν τζάκι, κεντρική θέρμανση, τηλεόραση, βεράντες με θέα στο βουνό και καθιστικό. Ένα από αυτά τα κτίρια είναι προσβάσιμο για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Οι κοινόχρηστοι χώροι διαθέτουν ένα κτίριο καφέ-μπαρ χωρητικότητας περίπου 40 ατόμων, τζάκι, ζεστή ατμόσφαιρα και πανοραμική θέα στη Βυτίνα. Ο Ξενώνας διαθέτει κήπο με δικό του χώρο πάρκινγκ και παιδική χαρά.

 

Ειδικές προσφορές για ομάδες

Ο ξενώνας μπορεί να δεχτεί κρατήσεις από ομάδες. Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ξενώνα.