Ξενώνας Ολυμπία

Ένα ταξίδι στη μακεδονική ιστορία

Ο Ξενώνας Ολυμπία περιβάλλεται από δέντρα και βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Οι ιδιοκτήτες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε στις διακοπές σας ώρες με χαλάρωση και ηρεμία.

Περιοχή

Η Βεργίνα είναι μια μικρή πόλη στη Βόρεια Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, στο Νομό Ημαθίας στους πρόποδες του όρους Πιέρια σε υψόμετρο 120μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και περίπου 80χλμ νοτιοδυτικά της Θεσσαλονίκης. Η πόλη έγινε παγκοσμίως γνωστή το 1977, όταν ο Έλληνας αρχαιολόγος Μανώλης Ανδρόνικος έφερε στο φως τη σημαντικότερη αρχαιολογική ανακάλυψη του 20ου αιώνα στην Ελλάδα, τον τάφο των βασιλέων της Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένου του τάφου του Φιλίππου Β’, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο αρχαιολογικός χώρος έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.

Λεπτομέρειες

Ο Ξενώνας Ολυμπία προσφέρει δέκα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και ευρύχωρα. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, υπάρχουν δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών, ψυγείο, κλιματισμό και θέρμανση και ένα άνετο, πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Καθένα έχει τη δική του βεράντα με πανοραμική θέα στο Βασιλικό Παλάτι, στην πόλη της Βέροιας και στα βουνά Πάικο, Πιέρια και Βέρμιο. Ένας όμορφος κήπος προσφέρεται επίσης για να χαλαρώσετε και όποτε το επιτρέπει ο καιρός, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το πρωινό σας εκεί.

 

Ειδικές προσφορές για ομάδες

Ο ξενώνας μπορεί να δεχτεί κρατήσεις από ομάδες. Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ξενώνα.