Ξενώνας Ναπολέων

Κάντε παραδοσιακές εμπειρίες με τον πιο ευχάριστο τρόπο

Στην καρδιά του χωριού θα βρείτε τον υπέροχο, πέτρινο Ξενώνα Ναπολέων Ζαγκλής, όπου θα νιώσετε αμέσως οτι βρίσκεστε σε μια άλλη εποχή, χάρη στη ζεστασιά και την καλόγουστη διακόσμηση του, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψετε ούτε για μια στιγμή τις ανέσεις σας.

Περιοχή

Το χωριό Καλαρρύτες έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ενσωματωμένο σε ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς. Η τοπική θαυμάσια αρχιτεκτονική του χωριού, που είναι χαρακτηρισμένος παραδοσιακός οικισμός, αντιστέκεται στην απειλή του χρόνου και ξεχωρίζει για τους φιλόξενους κατοίκους του. Οι Καλαρρύτες είναι χτισμένοι στη γεωγραφική περιοχή της οροσειράς των Τζουμέρκων σε υψόμετρο 1200μ. στην άκρη του απότομου φαραγγιού που οδηγεί στον ποταμό Καλλαρίτικο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της περιοχής είναι τα βουνά Περιστέρι (2285 μ.) Και Τζουμέρκα (2429 μ.), τα οποία περιβάλλουν την κοινότητα.

Λεπτομέρειες

Ο ξενώνας αποτελείται από δέκα ευρύχωρα δίκλινα και τετράκλινα δωμάτια με πολλά παράθυρα, μέσα από τα οποία μπορείτε να θαυμάσετε το πανέμορφο τοπίο των Τζουμέρκων. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δικό τους μπάνιο με τουαλέτα, κεντρική θέρμανση και τηλεόραση, ενώ μερικά διαθέτουν και τζάκι.

Είτε στον ξενώνα είτε στο παμπάλαιο καφενείο μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο πρωινό με ποικιλία τοπικών προϊόντων και μετά από μια βόλτα στην περιοχή, μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστή ατμόσφαιρα του καφενείου για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, δοκιμάζοντας τα εκπληκτικά μας πιάτα.

 

Ειδικές προσφορές για ομάδες

Ο ξενώνας μπορεί να δεχτεί κρατήσεις από ομάδες. Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ξενώνα.